Nepečené čokoládové kuličky

Ingredience

  • 200 g Figaro čokoláda na vaření
  • 50 g kokosu
  • 50 ml smetany na vaření
  • 30 g krupicového cukru
  • 50 g másla
  • strouhaný kokos
  • kakao
5 minut
20 porcí
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu se smetanou. Až se čokoláda rozpustí, přidáme máslo. Počkáme, až se máslo rozpustí a poté stáhneme ze sporáku. Přidáme kokos smíchaný s cukrem a důkladně vše promícháme. Vzniklé “těsto” dáme na cca 15 minut do ledničky, aby nám krásně ztuhlo. Hmotu nabíráme lžičkou a tvarujeme z ní kuličky. Ty potom obalíme v kokosu a kakau.

© 2025 Mondelez Europe Services GmbH – odštěpný závod Česká republika, Praha IČO 01435485. Všechna práva vyhrazena.