250 g cukru krupice
12 g kakaového prášku Figaro
110 g másla
60 ml mléka
130 g arašídového másla
250 g nadrcených ovesných sušenek Opavia
150 g čokolády Figaro 65%
Arašídy
60 minut
1 porce
Cukr s mlékem zahřejeme a přidáme máslo, arašídové máslo, kakaový prášek, důkladně mícháme. Jakmile se směs začne vařit povaříme dvě minuty.
Ovesné sušenky pokrájíme na hrubo.
Do povařené směsi vmícháme nakrájené sušenky a lehce promícháme, abychom sušenky nerozdrtili.
Směs porcujeme, ideálně zmrzlinovými kleštěmi, na pečící papír, každou hromádku lehce stlačíme a po vychladnutí polijeme rozpuštěnou čokoládou a posypeme arašídy.
Lehké, rychlé a delikátní.